HMS Sky SVP11 vibrációs tréner 2. osztályu termék

Kód: RABI-17-22-425

Termék részletes leírása

Az SVP11 egy 3D-s vibrációs trénert 14 napon belül visszaküldte az ügyfél. Mi ellenőriztük a lépcsőfokot, és visszahelyeztük az eredeti dobozba.

Az SVP11 egy 3D-s vibrációs tréner. A szokványos vibrációs trénerek egy síkban végzik a vibrációs mozgást. A 3D tréneren a mozgások oszcillálóak, függőlegesek és lineárisak is. Az ilyen megoldás sokkal nagyobb eredményeket nyújt. A tréner két motor segítségével működik, amelyek többirányú oszcillációt hoznak létre. 
A SKY SVP11 vibrációs trénert otthoni használatra szánták, amelynek célja, hogy hatékonyan eltávolítsa a felesleges zsírt, formálja a testet és segítse a fáradt izmok pihentetését.  
A gép elsődleges feladata, hogy elégesse a felesleges zsírszövetet és eltávolítsa a narancsbőrt. Ezt a rendkívül hatékony vibrációs módszer biztosítja. A kutatások kimutatták, hogy ez a készülék stimulálja a vér- és nyirokrendszert, erősíti a láb, a fenék és a has izmait és ellensúlyozza a vízvisszatartást a szövetekben. Jótékony hatásait sok elégedett felhasználó igazolja. 
Ez az SVP11 SKY tréner pozitív hatást gyakorol a szív- és érrendszerre, hatékonyan lazítja az izmokat és serkenti a fejlődésüket. Ez egy univerzális készülék, amely a felhasználó életkorától és egészségétől függetlenül lehetővé teszi, hogy gondoskodjon a megjelenéséről közvetlenül otthon. A készülék beépített LCD kijelzős számítógéppel rendelkezik. Az indikáció lehetővé teszi az elégetett kalória számának pontos becslését. A felhasználó 5 edzésprogram közül választhat, valamint önállóan beállíthatja a masszázs sebességét és idejét. 

A tréner 3 intenzitási szinttel rendelkezik - a gép közepén állva szimulálja a gyaloglást, a lábak közti kis réssel a gép szimulálja a futást, a széles terpesz során pedig szimulálja a sprintet. A csomagban található távirányítóval az edzés beállítása gyors és egyszerű. 

A trénerhez lehetőség van mobiltelefon csatlakoztatására bluetooth-on keresztül vagy más adathordozó csatlakoztatására USB porton keresztül, így a beépített hangszórón lejátszhatja a kívánt zeneszámokat. 

Műszaki leírás:
- anyag: ABS, műanyag és acél váz 
- teljesítmény: 200 W
- feszültség: 220-240 VAC
- feszültség-frekvencia: 50/60 Hz
- vibrációs amplitúdó: 10 mm
- 2 motor

Tréner funkciói:
- 5 edzésprogram
- 3 intenzitási fokozat 
- 99 vibrációs sebességi szint 
- kézi sebesség és munkaidő-szabályozás 
- bluetooth
- hangszóró
- összeszerelés utáni méretek: h78 cm x sz44 cm x m14 cm
- súly: 18,5 kg
- maximális terhelés: 150 kg
- a csomag tartalmaz vezérlőt és expandereket is

Kiegészítő paraméterek

Kategória: 2. Osztályú termékek Fitness
Garancia: 2 év
Súly: 19 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: