Christopeit Vibro 3000 vibrációs tréner

Kód: 7760
85 900 Ft –27 % 62 900 Ft
Raktáron

Otthoni sportedzés a Vibro 3000 eszközzel: hatékony izomképzés, számos pozitív mellékhatással a fizikai állapotra. Támogathatja az anyagcserét, erősítheti a test izmait, javíthatja az általános fizikai kondíciót és hatékony lehet a cellulit ellen.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az izomrostok intenzív aktiválása, amely a cellulit ellen hat, ami a bőr feszességéhez vezethet. Ezenkívül lehetőség van az anyagcsere felgyorsítására, a testzsír csökkentésére és az izmok erősítésére - mindezt erőfeszítés nélkül.

Az erőteljes Vibro 3000 segítségével javíthatja az izomépítést, a koordinációt és a vérkeringést. Lehetőség van a zsíranyagcsere stimulálására és a csontsűrűség növelésére. A Vibro 3000 nem csak egy teljes testet edző eszköz, hanem regeneráló és megelőző hatással is bírhat. Az izzadás és az izomépítéshez szükséges hosszú gyakorlatok helyett, rövid idő alatt edzhet különböző izomcsoportokat. Az edzőhatás fokozható a mellékelt fogantyúkkal ellátott tágító hevederek segítségével. Ez a fajta képzés, amelyet űrutazásra fejlesztettek ki a múlt század hatvanas éveiben, mára már számos sportágban utat tört magának, melynek célja a test egyes részeinek népszerűsítése és az általános pozitív fizikai hatás fenntartása. Az oldalsó váltakozó lengőmozgás a természetes mozdulatsoron alapul. Ez a mozgás folyamatosan megváltoztatja a medence helyzetét és ugyanakkor a medencét tartják a hasi és hátizmok. A Vibro 3000-el való edzés a váltakozó ringató mozgásnak köszönhetően hatással lehet a hasi és hátizmokra. A 20 sebességi szintnek köszönhetően, mely távirányítóval vezérelhető, lehetőség van a 3–8 Hz -es mozgások továbbítására a test minden izomzatára és ezáltal meghatározható az izmok érintkezési sebessége. Az alacsony frekvenciák alkalmasak izomlazításra és egyensúlyi edzésre. A közepes frekvenciák javítják a koordinációt, stimulálják az izmokat és erősítik a szalagokat és az inakat. A magasabb frekvenciák alkalmasak az izomteljesítmény (állóképesség, kapacitás és regeneráció) javítására. Rezgési amplitúdó 5 mm-ig és csúszásgátló alaplemez 3 különböző vibrációs zónával a gyalogláshoz / kocogáshoz / futáshoz kiegészíti a sokoldalú gyakorlási lehetőségeket a hatékony edzéshez. 3 különböző program, valamint egy egyéni program is bővíti a képzés sokszínűségét. A könnyen olvasható LED kijelző mutatja az edzés sebességét / idejét / kalóriafogyasztását és lehetővé teszi az edzés irányítását.

Műszaki leírás:

- amplitúdó: 0-5 mm
- mozgási frekvencia: 3–8 Hz
- LED számítógépes kijelző
- motor teljesítménye: 220–240 V / 50 Hz / 500 W
- távirányító
- rezgéscsillapító lábak és biztonságos eszközállvány
- készülék súlya kb: 12 kg
- sebességszint, edzésidő és testzsír elemzés
- sebességi szintek: 1–20
- manuális program: 1
- edzési programok: 3 előre definiált
- max. testsúly: 120 kg
- nagy teljesítményű 0,3 kW motor
- csúszásgátló 3 zónás alaplemez, különböző intenzitásokkal
- méretei (H x SZ x M cm): 68 x 38 x 15 cm
- edzőövek: 2 darab

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vibrációs trénerek
Súly: 12 kg
A motor teljesítménye: 220–240 V
Terhelhetőség: 120 kg
Súly: 12 kg
Méretei (h x sz x m): 68 x 38 x 15 cm
Típus: vibrációs tréner

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: