Heidenfeld HF-HP100-1 infravörös fűtőpanel

Kód: MW-PR0029488-03 MW-PR0029488-05 Kérjük, válasszon változatot
100 400 Ft 133 900 Ft 100 400 Ft-tól
Raktárunkba érkezik 1-2 héten belül Raktárunkba érkezik 1-2 héten belül Kérjük, válasszon változatot
Teljesítmény
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2.8.2024 2.8.2024 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

Szeretne meghitt melegséget a falak között? Szeretné ezt gyorsan, hatékonyan és ráadásul a lehető legkényelmesebben elérni? Akkor a Heidenfeld HF-HP100-1 infravörös fűtőberendezés a tökéletes megoldás az Ön számára!

Részletes információ

Termék részletes leírása

A vizuálisan tetszetős fali fűtőtest többféle teljesítményszinten is megvásárolható. A rugalmas alkalmazási lehetőségeknek köszönhetően akár 30 négyzetméteres helyiségek is gyorsan a kívánt hőmérsékletre hozhatók. A GS-jelzés (a bevizsgált biztonság pecsétje) és a TÜV tanúsítja, hogy ez az infravörös fűtőberendezés megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak. A több mint 100 000 órányi élettartam és a tízéves garancia révén tartós, megbízható fűtőberendezést kap, amely minden alkalommal magas fűtési komfortot biztosít.
 
TÜV & GS - vizsgálati tanúsítvány
Az elektromos fali fűtőtestet a TÜV Süd szakértő tesztelői tesztelték és tanúsították. Az infravörös fűtőberendezés kettős túlmelegedés elleni védelemmel és tömítéssel rendelkezik a bevizsgált biztonság érdekében. A Heidenfeld fűtőberendezések megfelelnek a termékbiztonságról szóló törvény 21. szakaszában meghatározott magas szintű biztonsági követelményeknek. 
 
Kellemes meleg otthonában
A Heidenfeld HF-HP100-1 infravörös fűtőberendezés a magánlakás bármely helyiségébe beépíthető. A Heidenfeld HF-HP100-1 infravörös fűtőtest felülete könnyen felmelegszik 125 Celsius-fokos hőmérsékletre. Minden Heidenfeld-terméket kényelmes működés, hosszú élettartam és optimális hőteljesítmény jellemez az Ön otthona számára.
 
Biztonság az uniós rendelet szerint
A külön kapható HF-DT100 és HF-DT105 dugaszolható termosztátokkal kombinálva fűtőberendezéseink megfelelnek az EU 2015/1188 rendelet 3. cikkelyének II. cikke szerinti 98%-os környezetvédelmi tervezési követelménynek az egyedi helyiségfűtőberendezésekre vonatkozóan. A 10 éves garanciánkkal együtt a teljes csomag jövőbiztos és hosszú élettartamú.
 
Az infravörös fűtési technológia előnyei
A hagyományos radiátorok először a helyiség levegőjét melegítik fel, amely aztán a helyiségben tartózkodó embereket melegíti fel. A Heidenfeld HF-HP100-1 infrasugárzó sugárzó hője viszont közvetlenül a testet melegíti. Emiatt sokkal gyorsabban fogja kellemesen melegnek érezni a helyiséget, ahol infravörös fűtés működik. Ezenkívül csak egy aljzatra van szüksége az infravörös sugárzóhoz, és működés közben nem keletkezik káros kibocsátás.
 
Az infravörös fűtőtestet a szerelési tartozékokkal együtt szállítjuk
Annak érdekében, hogy az infravörös fűtőtest telepítése a lehető legkönnyebb legyen az Ön számára, az összes falra szerelhető tartozékot tartalmazza. Ez lehetővé teszi, hogy az infravörös fűtőberendezést gyorsan és könnyedén telepítse. A szerelőkészlet különböző csavarokból, tiplikből és egy 1,9 méter hosszú kábelből áll.
 
Jellemzők 500 watt: 5,0 kg, 50,0 x 90,0 cm - szobaméret 5 - 12 m²-ig
Jellemzők 800 watt: 6,5 kg, 60,0 x 120,0 cm - szobaméret 12-19 m²-ig
 
Műszaki leírás:
- biztonság: kettős túlmelegedés elleni védelem
- falra szerelhető, tartalmazza a szerelési tartozékokat
- felület: fehér
- IP védelmi osztály: IP44
- kábel hossza: 1,9 méter
- Tanúsítványok: TÜV és GS
- vizsgálati tanúsítvány
- Élethossz: > 100,000 óra
- fűtési technológia: infravörös fűtőelem
- tápegység: 220 - 240V~ 50/60Hz
- 10 év garancia 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos infrapanelek
Fűtőtípus: infrapanel
Felhasználás: beltéri
Elhelyezés: fali
Bemenet: 800 W
Súly: 6,5 kg
Szín: fehér

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: