Heidenfeld HF-HP105 infravörös fűtőpanel termosztáttal - 800 Watt

Kód: MW-PR0022842-06 MW-PR0022842-85 MW-PR0022842-89 MW-PR0022842-16 MW-PR0022842-01 Kérjük, válasszon változatot
104 600 Ft 166 900 Ft 166 900 Ft 166 900 Ft 166 900 Ft 104 600 Ft-tól
Raktárunkba érkezik 1-2 héten belül Raktárunkba érkezik 1-2 héten belül Raktárunkba érkezik 1-2 héten belül Raktárunkba érkezik 1-2 héten belül Raktárunkba érkezik 1-2 héten belül Kérjük, válasszon változatot
Motív
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2.8.2024 2.8.2024 2.8.2024 2.8.2024 2.8.2024 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

A Heidenfeld HF-HP105 infravörös fűtőberendezéssel pillanatok alatt kellemes meleget érhet el.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A beépített termosztát megkönnyíti a használatát. A személyre szabott választás érdekében az elektromos fali fűtőtest különböző méretekben és teljesítményszintekkel kapható, akár 19 négyzetméteres lakóterek számára. Az infravörös fűtőberendezés rendkívül robusztus technológiával, tíz év garanciával és modern dizájnnal nyűgöz le, amelyet többféle téma közül választhat. Az alumíniumkeret további robusztusságot kölcsönöz a fűtőtestnek.
 
Szeretne a lehető legkisebb kockázattal vásárolni? Nem probléma!
Ezzel az infrasugárzóval tíz év garanciát kap, amely messze meghaladja a törvényes jótállási időt. A megadott 100 000 órás üzemidő a műszaki minőség értékét tükrözi. Válasszon olyan mennyezeti és fali fűtőtestet, amely hosszú éveken át kellemes meleget biztosít Önnek.
 
Válasszon stílusos témák közül
Szépítse infravörös fűtőberendezését vonzó témáink egyikének kiválasztásával. Ennek a változatosságnak köszönhetően mindenki számára van valami: például ősz és vízesés a természetkedvelőknek, macska az állatbarátoknak, valamint "napfelkelte" és "tengerpart" motívumok a pihenni vágyóknak.
 
Felületi hőmérséklet akár 125 Celsius fokig
A mennyezetek és falak infravörös fűtése során akár 125 Celsius-fokos felületi hőmérséklet is kialakulhat. Gyorsan felmelegíti a helyiség belsejét, és szinte bármilyen helyiségben használható: még a fürdőszobában vagy a gyerekszobában is.
 
Kellemes meleg az otthonában
Rugalmas használatának köszönhetően a Heidenfeld HF-HP105 infravörös fűtőtest lehetővé teszi, hogy bármely helyiséget nagyon rövid idő alatt a kívánt hőmérsékletre fűtse, és ezzel biztosítja a kellemes közérzetet.
 
Integrált konnektoros termosztátot tartalmaz az ideális hőmérséklet-szabályozáshoz
Hogy a kezelési kényelem különösen egyszerű legyen, a Heidenfeld infravörös fűtőberendezés intuitívan kezelhető konnektoros termosztáttal van felszerelve. Ennek segítségével egyszerűen és kényelmesen beállíthatja a hőmérsékletet az Ön ízlésének megfelelően, és beállíthatja az egyéni fűtési intervallumot.
 
Heidenfeld infravörös fűtés az EU előírásainak megfelelően
A beépített termosztáttal együtt fűtőtestünk természetesen megfelel az EU 2015/1188 rendelet 3. cikkely II. cikkének, és így 98%-os hatékonyságot ér el. A készüléket csak a beépített termosztáttal együtt használja. Ezt kifejezetten a fűtőberendezéseinkhez tervezték, és megelőzi a kompatibilitási problémákat. A 10 éves garanciánkkal együtt a teljes csomag jövőbiztos és hosszú élettartamú.
 
Keret és rögzítés
A Heidenfeld infravörös fűtőtestet gyakorlatilag a helyiség bármelyik falára felakaszthatja, amennyiben betartja a minimálisan szükséges távolságokat.
 
TÜV & GS vizsgálati tanúsítvány
A vonzó, képpel ellátott infravörös fűtőtesttel magas szintű biztonságot és kiváló funkcionalitást élvezhet. A Heidenfeld HF-HP105 infravörös fűtőberendezést a neves TÜV Süd tanúsította. "GS" pecséttel is rendelkezik (biztonságosan bevizsgált). Ezt a biztonságot például a kettős túlmelegedés elleni védelem biztosítja.
 
Milyen előnyei vannak az infravörös fűtési technológiának?
Az infravörös fűtőberendezések sugárzó hőt termelnek. A hagyományos fűtőtestekkel ellentétben ez nem a levegőt melegíti fel először, amely aztán a helyiségben tartózkodókat melegíti fel. Ehelyett a hő közvetlenül a testre hat, és ezért gyakran sokkal gyorsabb, mint a hagyományos konvekciós fűtés. Ezenkívül az infravörös fűtőberendezés működtetéséhez csak egy áramcsatlakozásra van szükség. Működés közben nem keletkezik egészségtelen kibocsátás vagy kellemetlen szag.
 
Gyors és egyszerű telepítés
A mellékelt infravörös fali fűtőtest tartalmazza a szükséges szerelési tartozékokat, így azonnal megkezdheti a telepítést. Kicsomagolja, felszereli, befejezve. Egyszerű és gyors. Ha megvásárolja a Heidenfeld HF-HP105 infravörös fali fűtőtestet, az összes szerelési tartozékot is megkapja!
 
Jellemzők 800 watt: 6,5 kg - 120 x 60 cm - szobaméret 12-19 m²-ig
 
Műszaki leírás:
- Biztonság: kettős túlmelegedés elleni védelem, beleértve a termosztátot is
- falra szerelés, beleértve a szerelési tartozékokat
- ablakfelismerés: Automatikus fűtés kikapcsolás nyitott ablak érzékelésekor
- felület: motívum
- IP védelmi osztály: IP44
- Kábel hossza: 1,7 méter
- Tanúsítványok: TÜV & GS - vizsgálati tanúsítvány
- Élethossz: > 100 000 óra
- Hőmérséklet-tartomány: felületi hőmérséklet 125°C-ig
- Fűtési technológia: Infravörös fűtőelem
- Tápegység: 220 - 240V~ 50/60Hz
- 10 év garancia

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos infrapanelek
Fűtőtípus: infrapanel
Használat: beltéri
Elhelyezés: fali
Energia bemenet: 800 W
Súly: 6,5 kg
Szín: -
Termosztáttal: igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: