Heidenfeld HF-HS100 infravörös tükrös fűtőtest termosztáttal

Kód: MW-PR0022780-01 MW-PR0022780-02 MW-PR0022780-03 Kérjük, válasszon változatot
166 500 Ft 228 800 Ft 274 200 Ft 166 500 Ft-tól
Raktárunkba érkezik 1-2 héten belül Raktáron 2-4 héten belül Raktárunkba érkezik 1-2 héten belül Kérjük, válasszon változatot
Teljesítmény
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2.8.2024 23.8.2024 2.8.2024 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

Szereti munka után a kanapéra feltenni a lábát, és a nap végén pihenni? Milyen lenne, ha egy új, stílusos tükörben élvezhetné a meleg és meghitt érzést? A Heidenfeld HF-HS 100 infravörös fűtőberendezéssel pontosan ez lehetséges.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Vonzó szimbiózisban ötvözi a dizájnt és a funkcionalitást. Fali fűtőtestként infravörös sugárzás révén kellemes meleget biztosít, amely a mellékelt termosztáttal vagy kényelmesen az alkalmazáson keresztül is szabályozható. A két vezérlési lehetőség ilyen kombinációja egyedülálló. A fűtőtükörrel kétféleképpen javíthatja a szoba klímáját. Rugalmasan felszerelhető a falra vagy a mennyezetre: néhány egyszerű lépéssel és kis költségvetéssel egy egyedi fűtési koncepció valósítható meg. Ha megvásárolja ezt a modern és energiatakarékos HF-HS 100 infravörös fűtőtestet, megtapasztalhatja előnyeit: a hagyományos fűtőtestekkel ellentétben az infravörös sugarak nem a helyiség levegőjét, hanem közvetlenül a helyiségben lévő tárgyakat melegítik. Ennek nagy előnye, hogy sokkal hamarabb érzi a hőmérsékletet kellemesnek. A túlmelegedés lehetetlen, és a hő hosszabb ideig megmarad.
 
Különleges alkalmazás! - Tükörfűtés applikáción keresztül történő vezérléssel
Tegye okossá otthonát! Ez a Heidenfeld infravörös fűtőtest a termosztát mellett a Tuya Smart alkalmazáson keresztül is vezérelhető. Ez azt jelenti, hogy mindig áttekintheti az összes eszközét. Így a reggeli zuhanyzáshoz a fürdőszobai hőmérsékletet az ágyadból állíthatod be. Egy gyors kattintás az okostelefonján, és máris kész. A Heidenfeld HF-HS100 infravörös fűtőberendezés pedig már az első pillantásra kellemes melegséggel fogadja Önt a tükörben.
 
Nyitott ablak? Fűtés ki! - Gyakorlati nyitott ablak érzékelés
Az ablak nyitva, a fűtés pedig teljes fokozaton? Nem a Heidenfeld HF-HS100 infravörös tükörmelegítővel! Az intelligens ablaknyitás-érzékelés ugyanis pontosan megakadályozza ezt a felesleges energiafogyasztást. Ehhez aktiválja a funkciót a termosztáton. Ez érzékeli, ha a hőmérséklet 20 percen belül 6 °C-kal csökken. Ebben az esetben az infravörös fűtőberendezés automatikusan kikapcsol. Egyszerűen csak nyomja meg a gombot, és a készülék ismét a normál programban fut.
 
IP44-es védettséggel - Hősködjön biztonságosan a fürdőszobában!
Sok fürdőszobában nincs beépített fix radiátor. A kis ventilátoros fűtőtestek gyakran nem hozzák meg a kívánt hatást. Különösen a fürdőszobában vannak kellemesebb dolgok is, mint amikor kilép a zuhany alól, és rögtön dideregve törülközőbe burkolózik. Biztosítson új, kellemes hangulatot ezzel az infravörös fűtőtesttel: a fürdőszobát és a törölközőt kellemesen felmelegíti. Az IP44-es védettségnek köszönhetően ez a fali fűtőtest alkalmas a fürdőszobába, mivel fröccsenésálló. A fűtőtükör vizuálisan és funkcionálisan is jól mutat a fürdőszobában. Mivel a hő hamar érezhető, meg kell birkóznia a rövid felkészülési idővel.
 
Keret nélküli kialakítás - A stílusos fűtőtükör bármilyen környezetbe illeszkedik
Első pillantásra ez az üvegfűtés nem ismerhető fel. Elegáns, keret nélküli kialakításának köszönhetően zökkenőmentesen illeszkedik bármely helyiségbe. Az üveg vagy tükör megjelenés stílusosan illeszkedik a lakberendezési koncepciók széles skálájához.
 
Üveg fal- és mennyezetfűtés - Rugalmasan és helytakarékosan bárhová felszerelhető
A hagyományos sugárzókkal ellentétben a HF-HS 100 infravörös sugárzót rugalmasan elhelyezheti. Falra vagy mennyezetre történő rögzítéshez használja a csomagban található rögzítőanyagot. Az 1,9 méteres kábelhossznak köszönhetően rugalmasan elhelyezhető a szobában. Ezt az infravörös fűtőtestet biztonsági aggályok nélkül fából készült falra is felszerelheti: a hő 90%-a előre sugárzik. A hátsó oldal szigetelt, hogy megakadályozza a jelentős hőfelhalmozódást.
 
Klímabarát fűtés - Fosszilis tüzelőanyagok nélkül az infravörös fűtéssel
Környezetbarát megoldást keres a helyiségek igényeinek megfelelő fűtésére? Akkor a HF-HS 100 infravörös fűtőberendezés az ideális megoldás, amely nem használ fosszilis tüzelőanyagokat. A zöldáram-tarifával kombinálva megalapozhatja otthona fűtésének környezetbarát jövőjét. Termosztát segítségével a szoba hőmérséklete szándékosan alacsonyan tartható, amikor Ön távol van.
 
Infravörös fűtés termosztáttal - Nagyon egyszerű és kényelmes működtetés
Ezzel a modern tükörmelegítővel minden helyiségben maga szabályozhatja a kellemes klímát. Minden üvegfűtés vezeték nélküli termosztáttal rendelkezik, amely megkönnyíti a kívánt szobahőmérséklet beállítását. Általánosságban elmondható, hogy minél alacsonyabb szobahőmérsékletet választ, annál energiatakarékosabb lesz az új infravörös fűtőberendezése. Élvezze ennek az infravörös fűtőtestnek a kettős vezérlését: a termosztáttal vagy az alkalmazáson keresztül - melyiket részesíti előnyben? Itt mindkét lehetőség adott!
 
Hosszú távú befektetés - Elektromos fali fűtőtest 10 év garanciával
A HF-HS 100 infravörös fali fűtőtestre 10 év garancia vonatkozik. Ez azt mutatja, hogy minőségi, hosszú élettartamú terméket választott, amelyet hosszú évekre tervezhet. A több mint 100 000 üzemóra megbízható működést jelent. Figyelembe véve ennek az infravörös elektromos fűtőberendezésnek az alacsony kezdeti költségét, ez egy nagyon vonzó befektetés. Soha nem volt még ilyen egyszerű és olcsó egy új fűtési koncepció bevezetése jelentős beruházás nélkül!
 
Tanúsított biztonság - Tükrös elektromos fűtőberendezés TÜV & GS tanúsítvánnyal
A HF-HS 100 tükrös infravörös fűtőberendezés TÜV és GS tanúsítvánnyal rendelkezik. Ugyanakkor megfelel az uniós előírások összes követelményének. A kettős túlmelegedés elleni védelem nagyon biztonságos használatot biztosít. Ennek az infravörös világítótestnek a felülete hőálló biztonsági üvegből készült, amely rendkívül ellenálló a töréssel szemben. Az elegáns megjelenésű tükörfelület harmonikusan ötvözi az optikát és a funkciót. Egyébként ezzel a modern tükörmelegítővel semmilyen felületen nincs tűzveszély: A HF-HS 100 infravörös fűtőtest körül még a felszerelés után is áramolhat a levegő. A fára történő telepítés lehetséges: Ez az infravörös fűtőberendezés rugalmas megoldás nyaralók vagy faházak számára.
 
300-800 wattos fűtőtükör - Megbízhatóan melegít bármilyen helyiséget
Ezzel a funkcionális fűtőtükörrel minden méretű helyiséget hatékonyan fűthet. A szoba méretétől függően három modell közül választhat 300, 600 vagy 800 wattos teljesítménnyel. A legerősebb fűtőtükörrel akár 19 m²-es helyiségek is hatékonyan fűthetők. Természetesen nagy helyiségekben több, különböző teljesítményű tükröt is beépíthet. A falra és mennyezetre történő felszerelés lehetősége nagy rugalmasságot biztosít az egyedi fűtési koncepciók kialakításában! Ez az elektromos fűtőberendezés működés közben nem bocsát ki káros anyagokat. Így több szempontból is hozzájárul a magas életminőséghez.
 
Jellemzők 300 watt: 5,5 kg, 60 x 50 cm - szobaméret 3-8 m²-ig
Jellemzők 600 watt: 10,5 kg, 100 x 60 cm - 8-16 m²-ig terjedő helyiségek mérete
Jellemzők 800 watt: 12,5 kg, 120 x 60 cm - szobaméret 12-19 m²-ig
 
Műszaki leírás:
- Biztonság: kettős túlmelegedés elleni védelem, beleértve a termosztátot is
- falra és mennyezetre szerelhető, beleértve a szerelési tartozékokat is
- ablak érzékelése: Automatikus fűtés kikapcsolás nyitott ablak észlelésekor
- felület: tükörfényes
- IP védelmi osztály: IP44
- Kábel hossza: 1,9 méter
- Tanúsítványok: TÜV és GS
- vizsgálati tanúsítvány
- Vezérlés: Tuya Smart App vagy távvezérlés termosztáttal
- Várható élettartam: > 100,000 óra
- Hőmérséklet-tartomány: Felületi hőmérséklet 125°C-ig
- Fűtési technológia: Infravörös fűtőelem
- Tápegység: 220 - 240V~ 50/60Hz
- 10 év garancia

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos infrapanelek
Fűtőtípus: infrapanel
Használat: beltéri
Elhelyezés: fali és mennyezeti
Bemenet: 800 W
Súly: 12,5 kg
Termosztáttal: igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: