Heidenfeld HF-WK100C elektromos kandalló - kő

Kód: MW-PR0022512-01
98 600 Ft
Raktárunkba érkezik 1-2 héten belül
Várható kézbesítés:
13.8.2024
Szállítási lehetőségek

A Heidenfeld HF-WK100 elektromos kandalló esetében a romantika a legfontosabb: élvezze a legmagasabb osztályú, vonzó elektromos kandallót.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 2000 wattos teljesítmény szükség esetén további nyugtató hőt biztosít. A fatüzelésű kandallókkal ellentétben ez a fali kandalló nem igényel kéményt. A tűzifát sem kell pótolni. Irányítsa az elektromos kandallót kényelmesen a távirányítóval, vagy kapcsolja be a kényelmes automata üzemmódot. A beépített termosztáttal akár 30 Celsius-fokig is beállíthatja a hőmérsékletet. A Heidenfeld HF-WK100 elektromos kandalló négyféle tervezéssel abszolút szemet gyönyörködtető. Ez az elektromos kandalló több mint egy lakberendezési kiegészítő: bármelyik helyiséget a jólét oázisává varázsolja.

3 év garancia
A Heidenfeld GHF-WK100 elektromos kandallóval a legmagasabb szintű teljesítményt kapja, három év garanciával. Válassza a robusztus technológiát és az átlagon felüli tartósságot. Ha tehát Heidenfeld elektromos kandallót vásárol, számíthat a hosszan tartó, kényelmes melegre.

TÜV & GS által tesztelt biztonság
A Heidenfeld HF-WK100 elektromos kandallóval kipróbált biztonságot kap. Ezt a TÜV Süd által elvégzett vizsgálatok és a megfelelő biztonsági tanúsítvány bizonyítja. A Heidenfeld elektromos kandallója emellett rendelkezik a "GS" pecséttel, amely a bevizsgált biztonságot jelzi, és így megfelel a termékbiztonsági törvényben meghatározott valamennyi biztonsági követelménynek. A túlmelegedés elleni védelem és az edzett üvegfront hozzájárul e fali kandalló magas szintű biztonságához. Az edzett üveg különösen törésálló - még magasabb hőmérsékleten is.

Fűtsön tetszés szerint a beépített szobatermosztáttal
Állítsa be kényelmesen a kívánt hőmérsékletet egy adott kereten belül a beépített szobatermosztát segítségével. A Heidenfeld HF-WK100 elektromos kandallóba is beépített hőmérséklet-érzékelő rögzíti a helyiség hőmérsékletét, és biztosítja, hogy a fali kandalló mindig a kívánt szobahőmérsékletet tartsa. A szobahőfok-szabályzóval meghatározott fűtési időket is be lehet programozni. Így nyugodtan alhat, és élvezheti a kényelmes meleget, amikor reggel felkel az ágyból.

Akár 2000 watt fűtési teljesítmény - 1000 watt ECO üzemmódban
A Heidenfeld HF-WK100 elektromos kandalló nem csak egy gyönyörű elektromos kandallót kínál Önnek. A 2000 wattos hőteljesítményű, hatékony elektromos fűtőberendezés gyorsan felmelegíti az adott helyiséget. Ha valamivel kevesebb hőteljesítményre van szüksége, válassza a különösen energiatakarékos ECO üzemmódot. Természetesen az elektromos kandallót fűtési funkció nélkül is használhatja, ha csak a nyílt tűz megnyugtató látványát szeretné élvezni.

Könnyű és gyors falra szerelés
A Heidenfeld HF-WK100 elektromos kandallóhoz minden csavart, tiplit és rögzítőelemet megkap, hogy a készüléket gyorsan és egyszerűen a falhoz rögzíthesse. Csak egy kis biztonságos távolságra van szükség más tárgyaktól, például bútoroktól és függönyöktől. Ezért a fali kandallót rugalmasan elhelyezheti a helyiségben, és optimálisan integrálhatja a lakótér kialakításába.

14° és 30°C között, egyfokos lépésekben, a kerámia fűtőelemnek köszönhetően
A Heidenfeld HF-WK100 elektromos kandalló modern kerámia fűtőeleme lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet pontos beállítását egyfokozatú lépésekben. A fűtési funkcióban 14 és 30 Celsius-fok közötti hőmérséklet állítható be. Az elektromos kandallót fűtési funkció nélkül is használhatja.

24 órás időzítő, nappali és éjszakai üzemmód, valamint napi és heti üzemmód
A Heidenfeld HF-WK100 elektromos kandalló egy programozási funkcióval ellátott elektromos kandalló. A 24 órás időzítővel, a nappali és éjszakai üzemmóddal, valamint a nappali és heti üzemmóddal számos lehetősége van a fűtő elektromos kandalló üzemidejének előre beállítására. Egyszerűen programozza be a távirányítóval a napi vagy heti üzemidőket. Semmi kétség: ez az elektromos kandalló teljes kényelmet nyújt Önnek.

Egy távirányító minden funkcióhoz
A Heidenfeld HF-WK100 elektromos kandalló távirányítóval van felszerelve, amellyel a fali kandalló minden funkcióját a fotel vagy a kanapé kényelméből vezérelheti. A távirányítóval állítsa be a kívánt hőmérsékletet, tompítsa az elektromos kandallót a kívánt intenzitásra, vagy állítsa be az elektromos fűtés automatikus indításának és leállításának idejét.

Lapos kialakítás
A Heidenfeld HF-WK100 elektromos kandalló lapos kialakítású, lapos kivitelű, ívek nélküli készülék. Egyes ügyfelek jobban kedvelik ezt a klasszikus kialakítást, mint a modern ívelt megjelenést. Döntse el maga, melyik tetszik jobban. Ön melyik változatot részesíti előnyben?

Tiszta kijelző
Az áttekinthető és könnyen leolvasható kijelzőn gyorsan és egyszerűen leolvasható minden fontos paraméter. A digitális kijelző az üvegfrontba van integrálva. Azonban csak akkor válik láthatóvá, ha aktívan használja. Ha erre nincs szükség, akkor néhány másodperc múlva eltűnik, így az elektromos kandalló akadálytalanul láthatóvá válik.

Műszaki leírás:
- Túlmelegedés elleni védelem, felborulás elleni védelem
- Fűtési teljesítmény: 2000 watt-ig
- Falra szerelés, beleértve a szerelési tartozékokat
- Fűtési szint 1: 1000 watt, meleg levegő
- Fűtési szint 2: 2000 watt, forró levegő
- Távirányító az összes funkció kapcsolásához
- Hőelvezetés: felül
- 3D láng hatás
- 24 órás időzítő, nap-hét üzemmód, állítható a hét napja és időpont
- Kábel hossza: 1,5 m
- Súly: 15,5 kg
- Edzett üveg
- LED kijelző
- Hőmérséklet-tartomány: 14°- 30°C 1°C-os lépésekben
- Fűtési technológia: Kerámia fűtőelem
- Tápegység: 220 - 240V~ 50/60Hz
- Méretek (Sz x M x H): 90,0 x 14,5 x 57,0 cm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos kandallók
Súly: 16 kg
Típus: elektromos
Teljesítmény: 2 kW
Súly: 16 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: