Falra szerelhető felső és alsó csiga MARBO Sport MH-W102 2.0

Kód: ABI-17-3-375
79 800 Ft
Raktárunkba érkezik 3-10 napon belül
Várható kézbesítés:
7.8.2024
Szállítási lehetőségek

A MARBO Sport MH-W102 2.0 felső és alsó csiga egy robusztus, stacionárius berendezés, melyet a karok, a váll és a hát izmainak edzésére terveztek.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A szerkezet 40 x 40 milliméteres acélprofilokból készült és egyes alkatrészeit precíziós CNC gépeken gyártották, ami garantálja az egyszerű összeszerelést és az ebből eredő magas termékminőséget. Az erősítő rendszer 3 csigából áll, amelyek golyóscsapágyakkal vannak felszerelve és 2 acélból készült vezetékből, gumiütközőkkel. Alaphelyzetben az MH-W102 2.0 felső csigaként van összeszerelve, ha alsó csigaként szeretné használni, akkor a második vezetéket az alsó csigán keresztül kell áthúzni és karabinerrel kell csatlakoztatni a felső vezetékhez. Az MH-W102 2.0 csak egy helyen rendelkezik súlyokkal, nevezetesen a szerkezet hátsó részén, amely két 25 mm átmérőjű csúcs segítségével van felszerelve. Használhat általános vagy olimpiai súlytárcsákat is legfeljebb 140 kg-ig. A szerkezetet a falhoz kell rögzíteni. A csomag nem tartalmazza a rögzítő horgonyokat, melyek megfelelő típusát az aljzat anyaga szerint kell kiválasztani.
A robusztus acél felületeket az alsó csigával való rögzítéshez használjákk edzés közben, ez mellett megakadályozzák a szerkezet felemelkedését. A lábtartó 3 fokozatban állítható és EVA habhengerrel van ellátva a maximális kényelem érdekében. A kényelmes párnázás szintetikus bőrből készült.

Műszaki leírás:

- anyaga: acél, alumínium, PVC, szintetikus bőr, porfesték
- méretei:
magasság: 199 cm
hossz: 124 cm
szélesség: 51 cm (adapter nélkül)
- súly: 20,4 kg
- maximális terhelhetőség: 140 kg
- súlytartó méretei: 2,5 x 22 cm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Erősítő ketrecek és csigák
Súly: 21 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: