Sissy guggolás HMS LSS01

Kód: ABI-17-53-801
54 900 Ft
Raktárunkba érkezik 3-10 napon belül
Várható kézbesítés:
12.6.2024
Szállítási lehetőségek

A HMS LSS01 pad az úgynevezett sissy guggolások végrehajtására alkalmas, amelyeket a klasszikus guggolások kiegészítéseként hajtanak végre, melyek masszív és erős izmokat építenek fel, míg a sissy guggolások formálják az izmokat.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A gyakorlat elve a vádli és a lábfejek megtámasztására épül, amelyek lehetővé teszik az izmok folyamatos terhelését az egész sorozat során. A Sissy guggolás a térd teljes mozgási tartományát használja és az alsó végtagok összes izmát bevonja. A pad a billenők segítségével a hasizmok és a csípő erősítésére is használható. A pad támasztékokkal is fel van szerelve a fekvőtámaszokhoz és szemekkel a bővítők felakasztásra.
A robusztus acélszerkezet műanyag végeken áll, amelyek megvédik a padlót a sérülésektől és egyben biztosítják a pad nagy stabilitását. Az első stabilizátor szállítókerekekkel, míg a hátsó stabilizátor fogantyúval van felszerelve, amely megkönnyíti a használaton kívüli pad áthelyezését. A keret hátsó része beilleszthető, így a pad valóban minimális helyet foglal el. A talapzat hornyolt fémlemezből készült. A maximális kényelem érdekében a párnázáshoz PU habréteggel ellátott vastag deszkát használnak, a PU habréteget a lábbehúzónál is használják.
A lábtámasz vízszintes irányban fokozatmentesen állítható, a háttámla magassága 44-52 centiméter között állítható, ez a változékonyság tökéletes alkalmazkodást tesz lehetővé az egyes testfelépítésekhez.

Műszaki leírás:
- anyaga: acél, fa, PU hab
- méretei: 100 x 60 x 52 cm
- súly: 12 kg

Háttámla:
- méretei: 21 x 46 cm
- magasság: 44 - 52 cm

Fogantyúk fekvőtámaszokhoz:

- méretei: 11 x 3 cm
- távolság: 39 cm

Talapzat:

- méretei: 30 x 45 cm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fitness speciális edzőpadok
Súly: 12 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: