HMS AB-POWER Hasizom erősítő pad

Kód: ABI-17-8-285
21 900 Ft
Raktáron

Az AB POWER egy exkluzív sporteszköz a hasi izmok formálására, és egyúttal segíti csökkenteni a testzsírt.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az AB POWER egy exkluzív sporteszköz a hasi izmok formálására, és egyúttal segíti csökkenteni a testzsírt. Egyedi kialakítása nemcsak a testmozgás során hatékony, de az ízületek számára is biztonságos.

Az AB POWER eszközt azért hozták létre, hogy minimalizálják a modern életmód negatív hatásait. A hírhedt időhiány, a mozgásszegény életmód, a stressz és a fáradtság vált elválaszthatatlan elemévé.  Az AB POWER tervezői három célt választottak - egy könnyen tárolható eszköz létrehozását, amely az egész testet érinti, de különös hangsúlyt fektet a hasi izmokra. Az AB POWER az izmokat a mozgás minden fázisában bekapcsolja: körkörös (felfelé irányuló mozgás), excentrikus (lefelé irányuló mozgás). ) és izometrikus . Az ilyen típusú edzés - komplex izombekapcsolódás - rövid idő alatt jelentősen csökkentheti a felesleges zsír mennyiségét, javíthatja az erőnlétet és vonzó megjelenést nyerhet. És mindez a napi néhány perc mozgásnak köszönhető!

Tartós anyagok és kényelmes elemek használatával még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti. Az AB POWER kényelmes fogantyúkkal és multifunkcionális számítógéppel rendelkezik. Elhelyezése és olvasható LCD kijelzőjével kombinálva lehetővé teszi az összes fő paraméter figyelemmel kísérését.

Műszaki leírás:
- acélból készült
- LCD számítógép
- fogantyúk gumírozott felülettel
- kényelmes, habos hengerek a térd és a könyök alatt
- csúszásgátló párnák
- méretek: 148 x 55 x 36 cm
- maximális termékterhelés: 100kg
- súly: 8,9 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Hasizomerősítő
Súly: 8.9 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: