HMS PREMIUM R6019-I mágneses háttámlás szobakerékpár

Kód: ABI-17-06-007
203 900 Ft
Elfogyott
Szállítási lehetőségek

A HMS Premium R6019-i háttámlás vagy horizontális szobakerékpár, ötvözi a kiváló minőséget, a funkcionalitást és a könnyű használhatóságot.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez egy olyan szobakerékpár, amely javítja az általános kondíciót és csökkenti a zsírpárnákat. A stabil felépítés és a minőségi anyagok garantálják a hosszú, karbantartásmentes működést. A mágneses ellenállás rendszere csendes, ennek köszönhetően nem zavarja a háztartás többi tagját az edzéssel, akár a nappaliban is elhelyezheti a szobakerékpárat a TV-hez.
A modern számítógép érintőképernyős LCD kijelzővel van felszerelve, amely egyértelműen megjeleníti az összes adatot - a kiválasztott programot, a program előrehaladását, az időt, a sebességet, a távolságot, az elégetett kalóriákat és a pulzusszámot. A R6019-i háttámlás szobakerékpár még egy speciális programmal is fel van szerelve: HRC - Heart rate control - ez egy olyan program, amelyhez olyan alapadatokat kell kitölteni, mint az életkor, magasság, súly és maximális pulzusszám. A számítógép ezután úgy állítja be az edzési paramétereket, hogy az edzés során fent tartsa optimális pulzusszámot.
Watt - ez egy olyan program, ahol kiválaszthatja a teljesítményt (W), majd a számítógép a lépési sebességnek megfelelően beállítja a terhelést, hogy mindig ugyanazt a teljesítményt állítsa elő.
Body Fat - a számítógép az alapadatok megadása után kitudja számítani a zsírszövet arányát.
Recovery - fizikai állapot mérésére szolgáló program.
Az R6019-i számítógép összesen 21 programmal rendelkezik (10 x kemény, 4 x felhasználói, 1 x manuális, 4 x HRC, Body Fat, Recovery). A terhelés szabályozását mágnes oldja meg, a teherkeréktől való távolságot a számítógép automatikusan szabályozza. Ez a rendszer lehetővé teszi az automatikus ellenállásszabályozást a program szerint. A számítógép lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot is a Mepanel mobilalkalmazással. A mobileszköz tárolására a konzolon található állvány szolgál, közvetlenül a kijelző alatt.
Az edzés közbeni maximális kényelem érdekében az R6019-i kényelmes, állítható üléssel van felszerelve. Az első stabilizátor szállítókerekekkel rendelkezik, a hátsó stabilizátoron 2 csavartalpat található a készülék szintbe állításához, valamint egy fogantyú a könnyű szállítás érdekében.

Számítógép funkciók:

- idő
- sebesség
- távolság
- elégetett kalóriák
- HRC
- recovery
- watt
- pulzusszám
- body fat – zsírszövet aránya

Műszaki leírás:

- ellenállás: mágneses
- terhelés: 24 fokozatú automatikus szabályozás
- teherkerék: 8 kg
- kényelmes ülőhely
- erős és stabil konstrukció
- ülés: vízszintesen szabályozható
- telefon vagy tablet tartó
- bluetooth
- Mepanel mobilaplikáció
- 21 képzési program: 10 előre beállított, 4 felhasználói, 1 manuális, 4 HRC, 1 Body Fat, 1 Recovery
- gép méretei: h140 cm x sz63 cm x m122 cm
- súly: 50 kg
- maximális terhelhetőség: 150 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Háttámlás szobakerékpárok
Súly: 50 kg
Súly: 50 kg
Hossz: 140 cm
Fékrendszer: mágneses
Szélesség: 63 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: