Trigano Foly gyermekjátszótér

Kód: 6516

Termék részletes leírása

Szeretne a gyerekeknek egy szórakoztató nyarat készíteni? A Trigano EVO-val biztosan megteheti. A kertje tele lesz gyerek nevetéssel, lehet kisebb vagy nagyobb gyermek. Nem kell aggódnia a Trigano EVOval a gyermekeinek biztonságával kapcsolatban. A játszóterek Franciaországban készülnek otthoni használatra az európai biztonsági előírásoknak és kritériumoknak megfelelően.
tower zmena2

 Central tower 

A központi torony csúszásmentes paddal a játszótér alapvető része. Gyorsan és egyszerűen kicserélheti a játék egyes részeit. Minden gyerek biztosan megtalálja kedvenc játékát és új kalandokat tapasztal.A kertje olyan hely lesz, ahol a gyerekek megtanulják és felfedezik az új készségeket, és egyedülálló, szórakoztató pillanatokat tapasztalnak.

 

 

monkey bridge zmena

 

 Monkey bridge

Nagyszerű a kis akrobatákhoz, akik szeretik az adrenalinot. A gyerekek javíthatják készségeiket és tapasztalataikat kalandos hegymászásnál.

 

 

 

02072014-937zmena

  

Slide

Minden gyerek számára nincs jobb szórakozás, mint egy csúszda. Ez lesz az egyik legnépszerűbb játék a gyerekeknek és barátainak. Értékelni fogja a védőburkolatot, amely védelmet és biztonságot nyújt.

 

 

 

infernal rings

 

 Infernal rings 

A merészek megpróbálhatják legyőzni a kengyeleket a játszótér toronyáig. Az idő ezen az akadályon minden kis kalandor számára kihívást jelent! Kiválóan képzik az erejük mellett a türelmet is, hogy jutnak a megérdemelt célhoz.

 

  

 

spider

  

 Spider

A gyerekek élvezni fogják ezt a pókhálót, ahol kedvenc hősüket játszhatják. A barátaikkal, amikor másznak a csúcsra, kipróbálhatják erősségeiket, és kipajkoskodhatják magukat

 

  

 

flying carpet

  

 Flying carpet

Barátságos fészek, amelyket értékelni fogják a kisebb és a nagyobb gyermekek is. Ez a mágikus szőnyeg minden gyermek menedékévé válik. Nagyon sok aktív szórakozást fognak élvezni a hintázásnál, vagy békésen megpihenhetnek. 

 

 

22203-1

 

 

 

Franciaországban gyártották, és megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak és kritériumoknak.

 

 

 

Megfelelő a gyerekeknek:

Central tower: 4-12 év
Monkey bridge: 4-12 év
Slide 2,63 m: 3-9 év
Infernal rings: 4-12 év
Spider: 3-12 év
Flying carpet: 3-12 év

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játszótér
Súly: 72.5 kg
A rúd átméróje: 50 mm
Méretek (h x sz x m): 500 x 430 x 270 cm
Súlya: 72,5 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: