HMS MP 6590 Air Bike

Kód: ABI-17-03-100
86 800 Ft
Raktárunkba érkezik 3-10 napon belül
Várható kézbesítés:
29.7.2024
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az MP6590 légellenállásos szobakerékpár forradalmi mind a teljesítmény, mind az erősítő edzés terén. Az elülső fogantyúknak köszönhetően az edzés során a test felső része is erősödik, ezért a MP6590 szobakerékpárral történő edzés az egész testet fejleszti. Ez az innovatív szobakerékpár nagyszerű a bemelegítéshez. Már néhány perc edzés után is jelentősen megnő a testhőmérséklet. Biztonsággal melegítsük be izmainkat és ízületeinket az edzéshez, mivel azok nem ütköznek mechanikai ellenállásba. Az egyetlen leküzdendő ellenállás a légellenállás. Az egész test kihasználásának köszönhetően gyorsan növeli a testhőt, és jelentősen felgyórsítja az anyagcserét.

Az MP6590 szobakerékpár az erőnléti edzésre is alkalmas. Ha gyorsabban kezdi el tekerni, az ellenállás is nő, így az izmokat is jobban belevonja az edzésbe. A láb- és kézmunka egyaránt fontos ezen a forradalmi kerékpáron. Hogy egyenletesen dolgozik testén vagy egy részre koncentrál, Ön dönti el. Az edzés intenzitásáról és hatékonyságáról a néhány perces, ismétlődő gyakorlatok alatt megbizonyosodhat, így egyaránt arról is, hogy az edzés 100%-ban hatékony.

A szobakerékpár a legjobb minőségű anyagokból készült. A tökéletes konstrukciónak köszönhetően nagyon stabil és biztonságos, ráadásul még intenzív edzés során sem fog semmilyen rezgést vagy ütést érezni. Az ellenállás automatikusan fokozódik, amikor keményebben és gyorsabban kezd tekerni. Mivel a kerékpár légellenállásos, nagyon csendes, és a működése is nagyon sima. A HMS márka gondoskodott az edzés kényelméről az ergonómikus és állítható magasságú ülőhellyel, ami hosszú és kényelmes edzést tesz lehetővé. A szállítókerekek az elülső stabilizátorhoz vannak csatlakoztatva a készülék könnyű mozgatása érdekében. A számítógép megjeleníti a legfontosabb információkat, amelyek hasznosak lehetnek az edzés során, mint pl. az edzésidő, táv, sebesség, kalória, pulzus (amit a fogantyún lévő érintőérzékelőkkel mérhet). Továbbá a számítógép rendelkezik egy hellyel, ahova biztonságosan elhelyezheti telefonját vagy tabletjét, ha edzés közben szeretné használni.

Műszaki leírás:
- ellenállás: levegő
- pulzusmérés: beépített pulzusmérő a fogantyúkban
- számítógép értékei: idő, távolság, sebesség, kalória, pulzus
- szállítási kerekek
- a gép mérete: h111 x sz65 x m163 cm
- súly: 27 kg
- maximális terhelés: 110 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Manuális szobakerékpár
Súly: 27 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: