Intex Tampa medence 2,44 x 0,61 m szűrőberendezés nélkül

Kód: MAR-10340262
17 100 Ft
Elfogyott
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

A Tampa medence Magyarország egyik legkelendőbb és legnépszerűbb medencéje. Bárki igazán élvezheti az úszást a saját medencéjében

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tampa medence előnye az alacsony ár, az egyszerű karbantartás és a gyors működés. Nincs más dolgod, mint előkészíteni a helyet a medencéhez, letenni a medenceszőnyeget, kicsomagolni a medencét, felfújni a felső gallért és elkezdeni a feltöltést vízzel. Az emelkedő víz felépíti magát a medencét. A medence kicsomagolása után 10 percen belül feltöltheti vízzel. A medencét a medenceszezon végeztével meg kell tisztítani, ki kell üríteni és száraz, fagymentes helyen tárolni. A megfelelő karbantartás meghosszabbítja a medence élettartamát. Javasoljuk úszás után a medencét ponyvával letakarni. Javasoljuk kézi vagy elektromos szivattyú vásárlását az egyszerű felfújás érdekében

Medence fólia:
A Tampa medence laminált fóliája háromrétegű, poliészter szövettel megerősítve. A felfújható gyűrű vastagsága 0,27 mm, az alsó 0,25 mm, a falak pedig 0,5 mm. A minőségi kivitelezés biztosítja a medence hosszú távú problémamentes használatát.

A Tampa medencék előnyei:

Egyszerű telepítés
A Tampa medence tereprendezés nélkül is felépíthető. Csak annyit kell tennie, hogy felfújja a felső gyűrűt, és elkezdi tölteni vízzel. Az emelkedő vízszint felépíti a medence falait.

Biztonság
A szilárd elemek és éles peremek hiánya miatt a medence kisebb gyermekek számára is alkalmas (természetesen szülői felügyelet mellett). Nem áll fenn a szerkezet vagy a fal ütközésének veszélye.

Szezonalitás
A medence csak a fürdőszezonban áll a kertben. Amint beköszönt a tél, helyet szabadít fel a kertben egyéb tevékenységekhez. Ennek köszönhetően minden nyáron könnyen felépíthető máshol.

Szűrési csatlakozás:
Kínálatunkból bármilyen patronos vagy homokszűrőt csatlakoztathat a medencéhez. A medencefalon 32 mm (5/4") átmérőjű járatok vannak elkészítve a szűrő csatlakoztatásához.

A homok vagy patronos szűrés csatlakoztatásához meg kell vásárolni:
- 6 db medencetömlő
- 2 db átmenet a medence falára
- 1 szerelőkészlet

Skimmer csatlakozás:

Egy univerzális függesztett szkimmer vagy függesztett szkimmer csatlakoztatása medencéhez:
Nem kell adaptert vásárolni, elég a medencecsomagban lévő medencék fal átmenet a skimmer csomagban lévő fal átmenetre cserélni.

Porszívó csatlakozás:

A porszívó csatlakoztatásához meg kell vásárolni:
- 1db Adapter a porszívónak a függő skimmerhez való csatlakoztatásához (az univerzális szkimmerhez adapter tartozék a csomagban)

A Tampa medence csomag tartalma:
- Tampa medence
- utasítás
- úszómedence falátmeneti dugók

Medenceméret tolerancia:
A medence megadott méretei tájékoztató jellegűek, és befolyásolhatja az alap egyenletessége, a feltöltött víz térfogata vagy a gallér felfújódása. A megengedett gyártási tűrés 5%.

Tampa medence földelése:
A Tampa Pool nem alkalmas a földbe való teljes vagy részleges bemerítésre. Ez egy föld feletti medence.

Tampa medence tárolása:
A Tampa medence nem egész évben használható, és a fürdőszezon végén téli tárolást kell biztosítani. A medencét le kell üríteni, le kell mosni a szennyeződésektől, meg kell szárítani és száraz helyen kell tárolni, ahol nem fagy meg. Célszerű télen időnként átrakni, hogy ne legyen gyűrődés a fólián. Ez meghosszabbítja az élettartamát.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Medencék - kör alakú
Súly: 6 kg
Átmérő: 244 cm
Magassága: 61 cm
Színe: kék
Szűrőberendezés: nem
Súlya: 5,25 kg
Teljes vízmennyiség a medencében: 1,9 m3
Vízmélység: 46 cm
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: