Páramentesítő SW59FX Silent

Kód: SW-59FX
449 900 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
5.10.2023
Szállítási lehetőségek

A Woods SW59FX párátlanító kiváló minőségű készülék otthoni és kereskedelmi használatra egyaránt.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Erőteljes páramentesítő - Svédországban gyártva

A Woods SW59FX páramentesítő egy kiváló minőségű készülék, amit heti 7 napon át, napi 24 órában való használatra tervezték. A Woods SW59FX gyorsan és hatékonyan távolítja el a felesleges nedvességet minden helyiségből, akár 162 m² -ig, így csökken a páralecsapódás és a penészedés valószínűsége. Az SW sorozatú egységek tökéletesek otthoni és kereskedelmi használatra is.

A háztartásban olyan helyiségekben a legalkalmasabb, mint a pincék, garázsok és padlások, ahol a páratartalom magas lehet és az alacsonyabb léghőmérséklet idővel változhat. Az ilyen típusú helyiségekben ez az alacsony energiafogyasztású páramentesítő olyan szárítókapacitással rendelkezik, amely jelentősen csökkenti a környezet páratartalmát. Ezenkívül hőszivattyúval van felszerelve, amely felmelegíti a területet és segíti a levegő tisztítását a hatékony penészellenes szűrő segítségével. Mindezek a funkciók együttesen szabályozzák a beltéri klímát és frissebb, kényelmesebb és biztonságosabb légkört teremtenek.Emiatt a Woods SW59FX kompresszoros páramentesítő alkalmas néhány kisebb kereskedelmi területre is, mint például műhelyek, bemutatótermek, könyvtárak, múzeumok stb.

A gép kivitelezésének minősége kivételes - tartós konstrukció diszkrét, de ipari megjelenéssel. Ellenáll az igényes környezetnek és megbízható, hosszú élettartamot biztosít. Könnyen újrahasznosítható acélból készült és R-290 hűtőközeget használ, így környezetbarátabb, mint az azonos osztályú többi modell. Az SW sorozat páramentesítői „szikravédelemmel” rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy az R290 gázt nem lehet belső (PCB) vagy külső forrásból meggyújtani.

A számlap vezérlő elemei könnyen kezelhetők és lehetővé teszik a funkciók közötti gyors váltást. Beállíthatja, hogy a páratartalom üzemmód 30–90% relatív páratartalom mellett működjön, ami lehetővé teszi a készülék automatikus kikapcsolását és újraindítását. Ez biztosítja, hogy a gép csak akkor működjön, amikor arra szükség van az energiatakarékosság érdekében. A Woods SW59FX kompressziós páramentesítő 2 különböző ventilátor sebességgel is rendelkezik.

Mivel ez a Woods páramentesítő hatalmas üzemi hőmérséklet tartományban van +2 és + 35 ° C között, hatékonyan működik az év hidegebb téli hónapjaiban, valamint tavasszal és nyáron is. Új intelligens leolvasztórendszerrel van felszerelve, amely gyorsabb és jobb leolvasztást és energiahatékonyságot biztosít. Újrahasznosítható acélból készült.

A készülék beépített víztartállyal rendelkezik, amelynek térfogata legfeljebb 11,4 liter. Ha a víztartály megtelt, a gép automatikusan kikapcsol. A Woods SW59FX páramentesítő tömlőcsatlakozóval van ellátva a folyamatos működés érdekében. Nem kell mást tennie, mint szétszerelni a víztartályt és csőre cserélni, hogy a kondenzvíz közvetlenül az előkészített lefolyóba kerülhessen.

Az oldalsó fogantyúk és a készülék alján található 4 kerék segítségével bármilyen helyiségbe könnyedén áthelyezheti a készüléket, ahol el kell távolítania a nedvességet.

6 év garancia otthoni használatra
Az SW sorozat páramentesítői egyedülálló szűrőrendszert kínálnak. A csomag tartalmaz egy Svédországban gyártott SMF szűrőt. A szűrő összegyűjti a káros penész spórákat, port és egyéb részecskéket, amelyek például ruhamosáskor is felszabadulhatnak.
Ezenkívül a szűrő védi a párátlanítót a portól, ezért a Woods akár 6 év kiterjesztett garanciát is tud adni Önnek erre a páramentesítőre!
Mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrálja a páramentesítőt és évente legalább egyszer kicseréli a légszűrőt.
Regisztrálja a páramentesítőt a warranty-woods.com webhelyen


Tulajdonságai:

- Svédországban gyártva
- újrahasznosítható acélból készült
- a fémszerkezetnek köszönhetően nem áll fenn a túlmelegedés veszélye
- automatikus újraindítás áramszünet után
- megbízható hosszú élettartam
- alacsony energiafogyasztás
- optimális pincékhez, könyvtárakhoz, levéltárakhoz, múzeumokhoz stb.
- eltávolítja a felesleges nedvességet és a kellemetlen szagokat
- jelentős hőszivattyús teljesítményt nyújt
- hatékony légtisztítás - penészellenes szűrő
- új környezetbarát hűtőközeg - energiatakarékosabb
- tömlőcsatlakozás
- robusztus kerekek
- automatikus leolvasztás


Műszaki leírás:

- páramentesítő kapacitás: 41 liter / nap (30 °C a 80% RV- nál)
- páramentesítő kapacitás: 25 liter / nap (20 °C a 70% RV- nál)
- teljesítmény: 500 W (20 °C a 70% RV- nál)
- teljesítmény: 790 W (30 °C a 80% RV - nál)
- max. munkaterület: 230 m²
- ajánlott terület: 10 - 162 m²
- 2 ventilátor sebesség
- légáramlat (1. sebesség): 129 m³ / ó
- légáramlat (2. sebesség): 296 m³ / ó
- munkaintervallum: +2 akár +35 ° C
- hangszint: 37 - 58 dB
- tartály térfogata: 11,4 liter
- hűtőközeg, freonmentes R290
- védelmi osztály: IPX1
- méretei: 495 x 345x 527 mm
- súly: 24 kg
- jótállás: 2 év (6 év garancia áll rendelkezésre)

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Párátlanítók
Súly: 24 kg
Méretei: 495 x 345x 527 mm
Súly: 24 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: