Marimex Florida medence 3,66 x 0,99 m szűrőberendezés nélkül

Kód: MAR-10340246
Kiárusítás
Márka: MARIMEX
88 000 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
14.6.2024
Szállítási lehetőségek

A Florida medence Magyarország egyik legnépszerűbb földfeletti medencéje. Igazán mindenki élvezheti az úszást a saját medencéjében.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Florida medence előnyei a kedvező ár, a széles vízfelület és a könnyű kezelhetőség. Nem kell mást tennie, mint előkészíteni a medence helyét, letekerni a medenceszőnyeget, kicsomagolni a medencét, össze kell szerelni a tartószerkezetet, amelyre a medencefólia kerül. A medence kicsomagolása után 30 percen belül feltölthető vízzel. A medencét a medenceszezon végén meg kell tisztítani, ki kell üríteni és száraz, fagymentes helyen kell tárolni. A megfelelő karbantartás meghosszabbítja a medence élettartamát. Javasoljuk minden használat után a medencét letakarni ponyvával.

Medence fólia:

A medence oldalfalai rugalmas és erős háromrétegű PVC anyagból készültek. A merevítők galvanizáltak és erősen rozsdaállóak.
Belső fólia motívum - kék (mozaik nélkül).
Külső fólia motívum - kék. 

A Florida medence előnyei:

Egyszerű összeszerelés
A Florida medence tereprendezés nélkül is felépíthető. Nem kell mást tenni, mint összeszerelni a teherhordó szerkezetet és ráfeszíteni a medencefóliát. A medence kicsomagolása után egy órán belül feltöltheti vízzel.

Stabilitás és nagyság
A medence fóliáját tömör fém konstrukció feszíti, amely lehetővé teszi a medencék nagy méretben történő gyártását is. A széles vízterület így elegendő helyet biztosít az úszáshoz.

Szezonalitás
A medence csak a fürdőszezonban áll a kertben. Így amint beköszönt a tél, helyet szabadít fel a kertben egyéb tevékenységekhez. Ennek köszönhetően minden nyáron könnyen felépíthető egy másik helyen.


Szűrési csatlakozás:
Kínálatunkból bármilyen patronos vagy homokszűrőt csatlakoztathat a medencéhez. A medencefalon 32 mm (5/4") átmérőjű járatok vannak elkészítve a szűrő csatlakoztatásához.

A homok vagy patronos szűrés csatlakoztatásához meg kell vásárolni:
- 6 db medencetömlő
- 1 szerelőkészlet

Szkimmer csatlakozás:
Univerzális belógatós szkimmer – nem kell adaptert vásárolni, elég a medencecsomagban lévő medencék fal átmenet a skimmer csomagban lévő fal átmenetre cserélni.

A porszívó csatlakoztatásához meg kell vásárolni:
- 1db Adapter a porszívónak a függő szkimmerhez való csatlakoztatásához (az univerzális szkimmerhez adapter tartozék a csomagban)

A Florida medence csomag tartalma:
- Florida medence
- használati utasítás
- falátmenethez dugó
- falátmenet-készlet

Medenceméret tolerancia:
A medence megadott méretei tájékoztató jellegűek, és befolyásolhatja az alap egyenletessége, a feltöltött víz térfogata vagy a gallér felfújódása. A megengedett gyártási tűrés 5%.

Florida medence földelése:
A Florida medence nem alkalmas a földbe való teljes vagy részleges süllyesztésre. Ez egy föld feletti medence.

Florida medence tárolása:
A Florida medence nem egész évben használható, és a fürdőszezon végén téli tárolást kell biztosítani. A medencét le kell üríteni, le kell mosni a szennyeződésektől, meg kell szárítani és száraz helyen kell tárolni, ahol nem fagy meg. Célszerű télen időnként átrakni, hogy ne legyen gyűrődés a fólián. Ez meghosszabbítja az élettartamát.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Szabadidő és pihenés
Súly: 31 kg
Átmérő: 366 cm
Magassága: 99 cm
Színe: kék
Szűrőberendezés: nem
Teljes vízmennyiség a medencében: 9,4 m3

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: