HMS Sky SVP16 vibrációs tréner

Kód: ABI-17-22-421

Termék részletes leírása

Az SVP16 egy 7D-s vibrációs tréner. A szokványos vibrációs trénerek egy síkban végzik a vibrációs mozgást. A 7D tréneren a három motornak köszönhetően a mozgások oszcillálóak, függőlegesek és lineárisak is. Ezeket a mozgásokat 7 végső mozgásváltozatba lehet kombinálni. Az ilyen megoldás sokkal nagyobb eredményeket nyújt. 
A SKY SVP16 vibrációs trénert otthoni használatra szánták, amelynek célja, hogy hatékonyan eltávolítsa a felesleges zsírt, formálja a testet és segítse a fáradt izmok pihentetését. A gép elsődleges feladata, hogy elégesse a felesleges zsírszövetet és eltávolítsa a narancsbőrt. Ezt a rendkívül hatékony vibrációs módszer biztosítja. A kutatások kimutatták, hogy ez a készülék stimulálja a vér- és nyirokrendszert, erősíti a láb, a fenék és a has izmait és ellensúlyozza a vízvisszatartást a szövetekben. Jótékony hatásait sok elégedett felhasználó igazolja. 
Ez a SVP16 Sky tréner pozitív hatást gyakorol a szív- és érrendszerre, hatékonyan lazítja az izmokat és serkenti a fejlődésüket. Ez egy univerzális készülék, amely a felhasználó életkorától és egészségétől függetlenül lehetővé teszi, hogy gondoskodjon a megjelenéséről közvetlenül otthon. A készülék beépített LCD kijelzős számítógéppel rendelkezik. Az indikáció lehetővé teszi az elégetett kalória számának pontos becslését.  A felhasználó 10 edzésprogram közül választhat, valamint önállóan beállíthatja a masszázs sebességét és idejét.

A tréner 3 intenzitási szinttel rendelkezik - a gép közepén állva szimulálja a gyaloglást, a lábak közti kis réssel a gép szimulálja a futást, a széles terpesz során pedig szimulálja a sprintet. A csomagban található távirányítóval az edzés beállítása gyors és egyszerű. 

Műszaki leírás:
- anyag: ABS, műanyag és acél váz
- teljesítmény: 440 W
- feszültség: 220-240 VAC
- feszültség-frekvencia: 50/60 Hz
- vibrációs amplitúdó: 12 mm
- 3 motor

Tréner funkciói:
- 10 edzésprogram
- 3 intenzitási fokozat 
- 30 vibrációs sebességi szint 
- kézi sebesség és munkaidő-szabályozás 
- összeszerelés utáni méretek: h72 cm x sz42 cm x m17 cm
- súly: 18 kg
- maximális terhelés: 120 kg
- a csomag tartalmaz vezérlőt, expandereket, masszázs- és csillapító alátétet 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vibrációs trénerek
Súly: 18 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: