Heidenfeld HF-HP110 infravörös fűtőpanel

Kód: MW-PR0022786-02 MW-PR0022786-04 MW-PR0022786-01 Kérjük, válasszon változatot
179 300 Ft 197 800 Ft 208 200 Ft 179 300 Ft-tól
Raktáron 2-4 héten belül Raktáron 2-4 héten belül Raktáron 2-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot
Teljesítmény
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
23.8.2024 23.8.2024 23.8.2024 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

Szeretné gyorsan, hatékonyan és kényelmesen élvezni a kellemes meleget? Akkor a Heidenfeld HF-HP110 infravörös fűtőberendezés Önnek való!

Részletes információ

Termék részletes leírása

A vizuálisan vonzó mennyezeti és fali fűtőtest többféle változatban kapható. Így minden szobamérethez a megfelelő modellt kapja. A TÜV Süd és a GS pecsétek tanúsítják az infravörös fűtés magas biztonsági színvonalát. Várakozással tekinthet a különleges hőkomfort, több mint 100 000 órás élettartam elé. A nyitott ablak érzékelésének köszönhetően az infravörös fűtőberendezés szükség esetén ki is kapcsolja magát. Ezenkívül kényelmesen vezérelhető mobiltelefonjáról a Tuya Smart alkalmazással. Vagy vezérelheti a termosztáttal ellátott távirányítóval. A Heidenfeld infravörös fűtőberendezés műszakilag briliáns, modern dizájnnal rendelkezik, és meggyőző a praktikus működésével.
 
A termosztáttal ellátott távirányítónak köszönhetően pillanatok alatt elérheti az üzemi hőmérsékletet.
Az infravörös fűtőberendezés a mellékelt távirányítóval különösen kényelmesen kezelhető. Például állítsa be előre a kívánt hőmérsékletet vagy az egyéni fűtési időszakot.
A különböző üzemmódoknak köszönhetően a hét kiválasztott napjaira be lehet programozni a megfelelő időablakokat. És a legjobb: a távirányítóval mindezt a kanapéról vagy az ágyból is megteheti! Infravörös fűtőberendezését a mobiltelefonján található Tuya Smart alkalmazással is vezérelheti.
 
Kényelmes melegség hosszú ideig - Több mint 100 000 óra élettartam
Szeretne olyan infravörös fűtőberendezést vásárolni, amelyre számíthat? Akkor a Heidenfeld HF-HP110 infravörös fűtőberendezés a megfelelő választás! Hosszú éveken át maximális teljesítményt nyújt: a tízéves garanciának köszönhetően.
A több mint 100 000 órát meghaladó hosszú élettartam több mint tizenegy évnek felel meg. Így hosszú ideig élvezheti az infravörös fűtés kellemes melegét.
 
Mobil be, fűtés be! - Hatékony vezérlés a Tuya Smart applikációval
A jövő innovatív és praktikus funkciókat hoz az otthonok számára. Ez a Heidenfeld HF-HP110 infravörös fűtőberendezésre is vonatkozik. Így egy infravörös fűtőberendezést kaphat alkalmazásvezérléssel.
Ez azt jelenti: Az okostelefonnal módosíthatja a kívánt hőmérsékletet, és be- vagy kikapcsolhatja a készüléket. Bárhonnan otthonából! Ezt a Tuya Smart alkalmazással való kényelmes összeköttetés teszi lehetővé. Mostantól Ön is élvezheti az intelligens infravörös fűtés előnyeit.
 
Akár mennyezetre, akár falra szerelhető - Egyszerű telepítés
A Heidenfeld HF-HP110 infravörös fűtőtest bárhol használható a helyiségben fali vagy mennyezeti fűtőtestként. Ebből a célból csak a szükséges minimális távolságokat tartsa be. 
Ezzel az infravörös fűtőberendezéssel az összes szerelési tartozékot megkapja. Ez tartalmazza a csavarokat és a tipliket, valamint egy 1,9 méter hosszú kábelt. Különleges előnye: fára is gond nélkül felszerelhető.
 
Erről a fűtőberendezés gondoskodik! - Intelligens ablaknyitás-érzékelés
Az alkalmazással vezérelhető infravörös fűtőberendezés nem csak kellemes kényelmet nyújt. Az alkalmazáskapcsolat mellett az intelligens nyitott ablakok észlelésével is pontokat szerez. Ha a helyiség hőmérséklete csökken, a Heidenfeld HF-HP110 infravörös fűtőberendezés érzékeli ezt, és automatikusan kikapcsol.
Így nem kell aggódnia a nyitott ablakok miatt. És nem pazarolja feleslegesen az energiát. 
 
Élvezze a bevizsgált hőt - GS, TÜV Süd tömítésekkel és még sok mással
A Heidenfeld HF-HP110 infravörös fűtőberendezést a TÜV Süd tesztelte és tanúsította. A kettős túlmelegedés elleni védelemmel ellátott infravörös fűtőberendezés a GS jóváhagyási pecséttel is rendelkezik (biztonsági vizsgálat).
A termosztáttal ellátott infravörös fűtőberendezés emellett megfelel az EU 2015/1188 rendelet 3. cikkelyének II. cikke szerinti, az egyedi helyiségfűtőberendezések ökológiai kialakítására vonatkozó követelményeknek. Így a legjobb biztonság mellett élvezheti a kellemes meleget.
 
Por és fröccsenő víz? Nem probléma! - Infravörös fűtőberendezés IP44 védettségi osztállyal
Az IP 44 védelmi osztály magas fokú védelmet jelent a por és a fröccsenő víz ellen. Ez azt jelenti, hogy a Heidenfeld HF-HP110 infravörös fűtőtest falra szerelhető infravörös fűtőtestként vagy mennyezeti fűtőtestként is használható a fürdőszobában. 
Mivel könnyen ellenáll a nedvességnek ott is. Azonnal felmelegíti a szobát. Egy forró zuhany vagy egy pihentető fürdő után hangulatos légkör fogadja Önt.
 
Sugárzóan kellemes szobahőmérséklet - Modern infravörös fűtési rendszerrel
A hagyományos radiátorok először a helyiség levegőjét melegítik fel, amely aztán felmelegíti a helyiségben tartózkodó embereket. A Heidenfeld HF-HP110 infrasugárzó sugárzó hője viszont közvetlenül a testet melegíti. 
Így sokkal hamarabb érzi, hogy a szobában működő infravörös fűtés kellemesen meleg. További előnye: mivel az infravörös fűtőtesthez csak egy aljzatra van szükség, működés közben nem keletkezik károsanyag-kibocsátás.
 
Stílusos elegancia - Infravörös fűtőberendezés dizájnos kerettel
A Heidenfeld HP-110 infravörös fűtőberendezéssel egy különösen elegáns fűtőberendezést kap. Meggyőzően modern dizájnvázzal rendelkezik, amely a legmagasabb szintű eleganciát és stabilitást képviseli. Alumíniumból készült, és egyszerű és klasszikus eleganciájával lenyűgöz. A fehér fűtőfelület kellemesen diszkrét a világos falakon vagy mennyezeteken. Másrészt vonzó hangsúlyokat teremt a színes felületeken. Ez azt jelenti, hogy a Heidenfeld infravörös fűtőberendezés bármilyen belső térbe illeszkedik.
 
Jellemzők 600 watt: 5,0 kg, 100 x 60 cm - szobaméret 8-16 m²-ig
Jellemzők 800 watt: 6,5 kg, 100 x 80 cm - szobaméret 12-19 m²-ig
Jellemzők 1000 watt: 7,3 kg, 120 x 80 cm - szobaméret 13-25 m²-ig
 
Műszaki leírás:
- Biztonság: kettős túlmelegedés elleni védelem, beleértve a termosztátot is
- falra és mennyezetre szerelhető, beleértve a szerelési tartozékokat is
- ablakérzékelés: Automatikus fűtés-kikapcsolás nyitott ablak érzékelésekor
- felület: fehér
- IP védelmi osztály: IP44
- Kábel hossza: 1,9 méter
- Tanúsítványok: TÜV és GS
- vizsgálati tanúsítvány
- Tuya Smart App vagy távirányító termosztáttal
- Várható élettartam: > 100,000 óra
- Hőmérséklet-tartomány: Felületi hőmérséklet 125°C-ig- Fűtési technológia: Infravörös fűtőelem
- Tápegység: 220 - 240V~ 50/60Hz
- 10 év garancia

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos infrapanelek
Fűtőtípus: infrapanel
Használat: beltéri
Elhelyezés: fali és mennyezeti
Bemenet: 1000 W
Súly: 7,3 kg
Szín: fehér
Termosztáttal: igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: