MARBO MH-U205 húzódzkodó, tolódzkodó edzőkeret falra vagy bordásfalra

Kód: ABI-17-3-351
50 500 Ft
Raktárunkba érkezik 3-10 napon belül
Várható kézbesítés:
27.6.2024
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

A MARBO MH-U205 húzódzkodó, tolódzkodó edzőkeret felszerelhető falra vagy bordásfalra. Az MH-U205 változékonysága 3 pár horgon alapul, amelyeket a csomagban talál. Az első 2 pár falra szerelhető: az 1. pár a keresztléc ideális magasságának felszerelésre szolgál, a 2. pár a párhuzamos rudak használati magasságához van rögzítve. A biztonságos használat érdekében meg kell határozni a megfelelő rögzítési pontot, a fal anyaga szerint. A 3. pár a bordákon való lógás esetén használatos és az MH-U205 szerkezethez rögzítendő.
A szerkezet 40 x 40 mm-es acélprofilból készült, ennek köszönhetően a terhelhetősége akár 150 kilogramm. Az egyes alkatrészeket precíz, programozható CNC gépeken gyártják, ez a gyártási folyamat garantálja a problémamentes összeszerelést.
A húzódzkodó fogantyúi közötti távolság 43 vagy 47 cm, ezáltal beállíthatók az ideális helyzetbe. Rögzítésük egy csavarral van bebiztosítva, így a beállítás csak néhány másodpercet vesz igénybe. A párnázat vastagabb anyagból készült, így maximálisan ellenáll a sérüléseknek. Tömőanyagként R90 sűrűségű habot használnak, ez a nagyobb sűrűségű anyag garantálja a könyök kényelmét a térdemelések során.
A keresztlécet behelyezik azokba a profilokba, amelyekhez a kartámaszok ergonomikus fogantyúval ellátott csavarokkal vannak rögzítve, a szerszámok nélküli meghúzás érdekében. A keresztléc szélessége 107 cm, melynek közepén egy akasztószem található, amely a boxzsák felakasztására szolgál.

Műszaki leírás:

- anyaga: acél, 40 x 40 mm
- méretei: h 64 cm, sz 107 cm, m 39 cm
- maximális terhelhetőség: 150 kg
- súly: 14 kg

Figyelmeztetés:
Nem alkalmas kereskedelmi használatra.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Húzódzkodó és tolódzkodó keretek
Súly: 14 kg
Terhelhetőség: 150 kg
Súly: 14 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: