Squat bar HMS Premium GOL320 220 x 5 cm

Kód: ABI-17-60-016
81 800 Ft
Elfogyott
Szállítási lehetőségek

A Squat Bar vagy HMS Premium GOL320 guggoló rúd speciális krómozott acélból készült, amely keményedési folyamaton ment keresztül.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A rudat szilárdság és a rugalmasság tökéletes kombinációja jellemzi. A készlet két darab ZG1000 műanyag zárt tartalmaz. A tengely szilárd és kényelmes fogását a klasszikus markolat felületén lévő bevágások biztosítják. Maximális terhelhetőség 320 kg.
A kiegészítő markolat csúszásgátló kezeléssel ellátott műanyag fogantyúkkal van felszerelve. A Squat Bar középső része kényelmes, habszivacs görgőkkel van felszerelve, amelyek segítenek csökkenteni a vállra és a nyakra nehezedő nyomást. Ez kényelmesebbé teszi az edzést.
A rúd krómozásának alkalmazott eljárása garancia arra, hogy megjelenése hosszú ideig megmaradjon és a legjobb védelmet nyújtsa a korrózió ellen is. A GOL320 rúd 4 tűcsapággyal rendelkezik (mindkét oldalon 2), amelyek lehetővé teszik a hüvelyek egyenletes és sima forgását a tengelyen. Kialakítása csökkenti a feszültséget a hengerek végén, ami hosszabb csapágy élettartamot eredményez. A tűcsapágyak kis keresztmetszete ellenére nagy merevséggel és teherbírással rendelkeznek. A csomagban található két műanyag zár gondoskodik a stabil terheléseloszlásról a tengelyen edzés közben. A zárak belsejében gumielemek vannak, hogy megakadályozzák a zár elcsúszását a markolaton.

 Műszaki leírás:

- anyaga: edzett acél
- klasszikus markolat felülete: recézett
- kiegészítő markolat felülete: műanyag markolat
- korrózióvédelem: króm
- 4 tűcsapágy
- zárak száma: 2 darab
- markolat átmérője: 30 mm
- súly: 21 kg
- hossz: 2300 mm
- maximális terhelhetőség: 320 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Olimpiai rúd 50 mm átmérővel
Súly: 21 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: